Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#سال سابقه کار

کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار

برای کارشناس ارشد روانشناسی کودک که ده سال سابقه کار دارند و کلینیک مشاوره دارند کدوم استان رو برای مهاجرت پیشنهاد میدین؟ کسی بوده که مهاجرت کرده بتونیم اطلاعاتی بگیریم ازشون؟
2021-09-05 04:17:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

من دارم من با مدرک کارشناسی ارشد برق قدرت و حدود ۱۳ سال سابقه کار در صنعت برق و مهندسین مشاور در شرکتی معتبر در ایران به نظرتان از اینجا با ارسال رزومه میتونم شغلی در کانادا پیدا کنم یا حتما باید مقیم اونجا بود؟
2021-09-21 10:13:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

من در مورد کسانی که پذیرش دکترا در کانادا میگیرند چون اصولا بعد از دو سال تحصیل و یک سال کار میشه به امتیاز مناسب برای pr رسید اما دوره دکترا ۴ تا ۵ ساله، و بعد تازه میشه رفت یکسال سابقه کار را کسب کرد یعنی کسی که میره دکترا تا ۵، ۶ سال نمیشه pr بگیره؟
2021-09-29 12:47:00 #Canada [سال سابقه کار] کار

به همه من احتمالا از فروردین با همسرم میام تورنتو ایشون پرمیت تحصیلی و من پرمیت کاری لیسانس حسابداری ۲ سال سابقه کار حسابداری و ۱۶ سال سابقه کار بانکی دارم مکالمه زبانم در حد ۶/۵ تا ۷ هست به نظرتون امکان پیدا کردن کار به عنوان کمک حسابدار ، تلر بانک یا cashier رو دارم از الان شروع به جستجوی کار کنم؟ از کجا می تونم firm پیدا کنم که کمک حسابدار حتی در حد intermediate بخوان ؟ در خصوص کار در بانک توی سایتهای کاریابی چیزی نمیبینم باید حضوری برم؟ خیلی نگران پیدا کردن کار هستم
2021-10-03 09:34:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار

من دنبال کار کش هستم ۱۰ سال سابقه کار در زمینه، IT , گرافیک،تبلیغات دارم و ۱۰ سال مدرس زبان انگلیسی در تهران بودم. متشکرم
2020-12-13 09:25:56 #Toronto [کار][زبان انگلیسی][گرافیک][کار کش] کار

من یک راننده تریلی پایه یک هستم با ۱۵ سال سابقه کار در ایران با مدارک کامل داخلی و برون مرزی . سالم و متعهد . ساکن ایران هستم . جویای کار در کانادا هستم . باتوجه به نیاز کانادا به شغل من و با توجه به اینکه من سابقه کار خوبی دارم ، کسی را میشناسید که در این مورد به من کمکی بکند؟؟من ساکن ایران هستم
2020-12-13 08:14:56 #Toronto [کار][راننده تریلی][مهاجرت][کانادا ][ایران] کار

به یک همکار در زمینه کار برق با حداقل یک سال سابقه کار در کانادا و ماشین نیازمندم کسی رو میشناسید جهت معرفی ؟
2020-12-13 08:14:21 #Toronto [کار برق][کانادا ][ماشین] کار

من در ایران کانون اگهی و تبلیغات دارم با ۱۰ سال سابقه کار امروز سایت کاریابی چک میکردم در ونکوور تقاضای این کار زیاد بود آیا کسی هست راهنمایی بکنه؟
2020-12-13 08:08:12 #Toronto [کار][سایت کاریابی][ونکوور ] کار

آیا هر دو سال کار نیمه وقت موقع تحصیلی برای اکسپرس اینتری معادل یک سال سابقه کار حساب میشه ؟
2020-11-10 08:57:36 #Montreal [ اکسپرس اینتری][کار نیمه وقت][کار] کار

و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada

کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada

تو این گروه هستن کسانی که دنبال نیروی کار بگردن در تورنتو ؟ از این جهت میپرسم که ببینم فایده داره رزومه خودمون رو داخل گروه بفرستیم به عنوان متقاضی تا مطالعه بشه از طرف کارفرمای ایرانی ؟ مرسی
2021-08-31 23:51:00 #Canada

من در مورد کسانی که پذیرش دکترا در کانادا میگیرند چون اصولا بعد از دو سال تحصیل و یک سال کار میشه به امتیاز مناسب برای pr رسید اما دوره دکترا ۴ تا ۵ ساله، و بعد تازه میشه رفت یکسال سابقه کار را کسب کرد یعنی کسی که میره دکترا تا ۵، ۶ سال نمیشه pr بگیره؟
2021-09-29 12:47:00 #Canada